søndag 28. mars 2010

Vinterkos!!!

Vi har vært ute både i går og i dag og kosa oss!! Va litt mye vind i dag, men det så ikke ut som det plaga ungan akkurat hehe. Holder det sæ med sånn her vær i påsken så skal æ være strålende fornøyd :-) Fikk Simon til og gå opp i brattbakken i går (En bakke som vi va veldig mye i som onga) En sikkelig svær bakke og han fikk så klart blod på tann. Han hefte jo ikke med og gå i laus sny heller, så kondis det har han. Han prøvde slalåmskian på nytt i går og det går jo strålende. Prøver og laste opp en video, vet ikke helt om det funke men vi får se :-P




Også fikk Lilly gå på ski ho va så strålende fornøyd med at farn fann tak i skisko at ho jubla :-) Så kanskje det blir noen små skitura i påsken



lørdag 27. mars 2010

Grillhytta!!

JA da hadde man vært i grillhytta og kosa sæ med en kaffeskvett!
Vi tok fredagskvelden der.
Det e no koselig og ta sæ en tur innimellom og koke kaffe.
Pappa måtte måkke fram døra først hehe va blitt mye sny



Så har vi den jo rett utfor huset omentrent så det er bare og ta med sæ babysittern så kan vi trygt sitt og kose oss om kveldene.
Det e no bra supert at pappa kjøpte "grillkåta" det har vært mange koselige kvelder der.
også bruke Taco (hunden til farmor) og være med oss bestandig, så kanskje det kommer en og anna pølsebit til han :-)



også smake det jo ekstra godt med bålkaffe da :-)



Men no e ongan ute og æ skal ta å pelle mæ ut for det er et NYDELIG påskevær så i dag blir det nok kos med kakao og kanskje kvikklunsj ute i solveggen :-)

Så da kommer det kanskje flere bilder i kveld!!

Tuddelidu vi snakkes :-*

tirsdag 23. mars 2010

Hua!!!

Hey Hey!!!
Skulle bare vise dåkker den knalltøffe hua som æ fikk hos tantegutten min Theo i går :-)
Aina som har hekla til meg!! ( http://theonaslandliv.blogspot.com/ )
Den va bare kjempedigg og deilig og ha på åsså.
Va den ikke fin?






Skulle bare vise ett bilde av kunstverket jeg laga til prinsessa mi sin bursdag!!
egentlig va den veldig enkel men ungan syns jo den va stilig :-)
Har laga sjørøverkaka også til gutten min sin bursdag,men fant ikke bilde no skal prøve og leite det opp etterhvert før den va sikkelig stilig (syns æ da)

søndag 21. mars 2010

Speilrefleks kamera :-)

Hey Hey igjen!!!
Dyre det bare 1 dag siden sist oppdatering, det e ikkje værst hehe.
Satt og så på reprise av TV2 hjelper deg i dag og fikk med meg testen av litt billigere speilrefleks kamera til amatøren, kan vel ikke kalle mæ noe annet en det heller. Å æ har jo tenkt tidligere på og kjøpe mæ sånn kamera men det har no ikke blitt til, koste jo litt penga å så.
Men no har det sæ no sånn at æ fikk 5ooo i bursdagsgave som æ sku bruke på digg til mæ sjøl og ka e vel bedre enn ett ordentlig kamera så æ får heilt nydelige bilda av de nydelige ongan mine :-)
Så fikk det her Pentax speilrefleks kamera toppkaraktern, men æ har ikke så mye peiling på slikt og lure på om æ skal forholde meg til en test på TV2 Hjelper deg???
Noen andre som titter innom så tar æ gjerne i mot tips!!
Det koste akkurat 5000 og så æ har jo pengan liggende klar til bare og løpe eller kanskje vi sir kjøre til Expert og kjøpe det, men vil forhøre mæ litt først rundt omkring om det er ett lurt kjøp.
Har ett SONY digitel kamera fra før som funke godt det og før all del men det har jo bare vært digg og ha det andre speilrefleks kamera til påske :-)

lørdag 20. mars 2010

Vintern e no kos den å

Så e det påske snart og godt e det, har lyst og kjøre en tur bort i påsken, kanskje vi kjøre til Skiboten noen daga og e lamme svigermodern.
DEt har sikkert vært koselig det, kanskje gå litt på ski å :-)
Så no e det bare og begynne og glede sæ til sommeren eller kanskje vi sier våren først da. Æ trur kanskje æ syns vårn e den beste årstia når æ tenke mæ om, før det første så e det så lyst ute, ungan kan begynne og bruke mindre klær,æ har masse som veks nede i drivhuset og kaninan tine fram ifra hulen sine (ja før det e det dem har før tia, dem e så nedsnydd at dem bare har litt åpning fremme så dem skal få lys og luft)
Men egentlig så trur æ dem stortrives sånn :-)
Også før ikke å snakke om at alt begnner og våkne til liv igjen, blomstran tine frem og busken begynne og sprett.
Det e bare ett problem... det e såååå mye man har lyst til og gjøre no når det går i mot lysere tider. Sku ha malt på loftet soverommet til Lilly, hatt storopprydding på loftet ordna våres soverom og det e no bare inne. E gla det ennå er sny på bakken så æ ikke ser aaaalt æ vil gjøre ute (som ofte går ut over gubben) hehehe
Men man må vel trø til sjøl og regne æ med, men planan har æ klar om kor det skal nye bedd, graves ned buske og lage sitteplass nede på plen, men blir det gjort det får vi vente og se :-*
Men vintern e no kos den å

å lille gullet Theo, som ikke er så reint liten lenger :-)
Han blei 1 år i februar så tia den går fort, men æ e no veldig gla at dem flytta tilbake til Tromsø så æ kan se han så ofte æ vil :-)



å bilde av mine søtnoser :-)



Ongan som kose sæ ute i snyen, har blitt mye sny etterhvert og boltre sæ i så ongan klage ikke hehe


her ser dere et klart bilde av Bambi på isen hehehehe!!!

Hey Hey!!!





Hey Hey lenge sia sist!!!
Hørte søssa va begynt og blogge igjen så da blei æ å litt frista :-) (theonaslandliv)

Men da æ starta blggen min i høst så va det med tanke på å legge inn bilda av håndarbeid og slikt.
Men no e det no sån at æ plages med nakken og arman og tåle ikke og holde på no særlig med slikt så da ligg det mye halv ferdig rundt omkring!!
Æ e jo veeeldig gla i blomster å da, spesielt ute blomster så æ gler mæ veldig til æ skal fyre i gang drivhuset igjen og begynne og kose mæ der nede.

I år hadde æ tenkt og plante cherry tomata igjen, fikk det så utrolig bra til sist æ hadde det, men problemet er jo når man skal på sommerferie og må ha folk og vanne flere gang i uka...
Men æ blir no å peise på, regne med æ har så mange gode naboa at det e vel noen som kan hjelpe mæ :-)

No har æ gått sykemeldt i 4 uke og er fortsatt sykemeldt pga. nakken ( vet ikke hva det er) så æ begynne vel egentlig og bli ganske lei kan man si :-P
Har no brukt litt av tia mi borte hos store søssa og vært lamme tantegutten min, så det har no vært utrolig koselig (han e SÅÅÅ snill) og artig da hehhe

ellers så e æ no blitt tante til ei jenta og sia sist æ va innom her :-)
Svigerbrodern har fått sæ ei lita prinsessa med navnet Aurora og ho e så skjønn den pia ;-) Veldig koselig og være tante. Har jo mange tante barn egentlig på gubben si sia det blir vel... ja skal vi se må telle.. hmmmm 7 stykka til sammen hehe også har æ han Theo på ett år som e storesøssa sin :-)
Mne førde om man har så mange tante onga (bare 4 som bor i Tromsø)
SÅ ha æ no pinadø lyst på fleire sjøl, det e liksom ikke nok me de to æ har hehe!!!
Farmor sir æ formerer ikke verden med bare to barn, så da må æ vel bare høre etter ho.
Det e kommen nye til men noen går jo fra å :-(
Mista mormor mi i desember som ikke va like koselig, men men slik er no livet en gang. Så no har æ kun en besteforeldre igjen og det er farmor, det er kanskje ett tegn på at man blir eldre sjøl og uansett om man ikke vil tru det sjøl hehe.
Men æ e no gla før att mormor klarte no å få 4 oldebarn, så ho hadde nok mange gleder ho å igjennom mange år. Farmor har no fått 8 oldebarn så vi e produktiv det skal være sikkert hehe!!
Skal legge ut litt vinterbilda og etterpå, her e no bilda av oss ihvertfall :-)