lørdag 20. mars 2010

Vintern e no kos den å

Så e det påske snart og godt e det, har lyst og kjøre en tur bort i påsken, kanskje vi kjøre til Skiboten noen daga og e lamme svigermodern.
DEt har sikkert vært koselig det, kanskje gå litt på ski å :-)
Så no e det bare og begynne og glede sæ til sommeren eller kanskje vi sier våren først da. Æ trur kanskje æ syns vårn e den beste årstia når æ tenke mæ om, før det første så e det så lyst ute, ungan kan begynne og bruke mindre klær,æ har masse som veks nede i drivhuset og kaninan tine fram ifra hulen sine (ja før det e det dem har før tia, dem e så nedsnydd at dem bare har litt åpning fremme så dem skal få lys og luft)
Men egentlig så trur æ dem stortrives sånn :-)
Også før ikke å snakke om at alt begnner og våkne til liv igjen, blomstran tine frem og busken begynne og sprett.
Det e bare ett problem... det e såååå mye man har lyst til og gjøre no når det går i mot lysere tider. Sku ha malt på loftet soverommet til Lilly, hatt storopprydding på loftet ordna våres soverom og det e no bare inne. E gla det ennå er sny på bakken så æ ikke ser aaaalt æ vil gjøre ute (som ofte går ut over gubben) hehehe
Men man må vel trø til sjøl og regne æ med, men planan har æ klar om kor det skal nye bedd, graves ned buske og lage sitteplass nede på plen, men blir det gjort det får vi vente og se :-*
Men vintern e no kos den å

å lille gullet Theo, som ikke er så reint liten lenger :-)
Han blei 1 år i februar så tia den går fort, men æ e no veldig gla at dem flytta tilbake til Tromsø så æ kan se han så ofte æ vil :-)



å bilde av mine søtnoser :-)



Ongan som kose sæ ute i snyen, har blitt mye sny etterhvert og boltre sæ i så ongan klage ikke hehe


her ser dere et klart bilde av Bambi på isen hehehehe!!!

Ingen kommentarer: