lørdag 20. mars 2010

Hey Hey!!!

Hey Hey lenge sia sist!!!
Hørte søssa va begynt og blogge igjen så da blei æ å litt frista :-) (theonaslandliv)

Men da æ starta blggen min i høst så va det med tanke på å legge inn bilda av håndarbeid og slikt.
Men no e det no sån at æ plages med nakken og arman og tåle ikke og holde på no særlig med slikt så da ligg det mye halv ferdig rundt omkring!!
Æ e jo veeeldig gla i blomster å da, spesielt ute blomster så æ gler mæ veldig til æ skal fyre i gang drivhuset igjen og begynne og kose mæ der nede.

I år hadde æ tenkt og plante cherry tomata igjen, fikk det så utrolig bra til sist æ hadde det, men problemet er jo når man skal på sommerferie og må ha folk og vanne flere gang i uka...
Men æ blir no å peise på, regne med æ har så mange gode naboa at det e vel noen som kan hjelpe mæ :-)

No har æ gått sykemeldt i 4 uke og er fortsatt sykemeldt pga. nakken ( vet ikke hva det er) så æ begynne vel egentlig og bli ganske lei kan man si :-P
Har no brukt litt av tia mi borte hos store søssa og vært lamme tantegutten min, så det har no vært utrolig koselig (han e SÅÅÅ snill) og artig da hehhe

ellers så e æ no blitt tante til ei jenta og sia sist æ va innom her :-)
Svigerbrodern har fått sæ ei lita prinsessa med navnet Aurora og ho e så skjønn den pia ;-) Veldig koselig og være tante. Har jo mange tante barn egentlig på gubben si sia det blir vel... ja skal vi se må telle.. hmmmm 7 stykka til sammen hehe også har æ han Theo på ett år som e storesøssa sin :-)
Mne førde om man har så mange tante onga (bare 4 som bor i Tromsø)
SÅ ha æ no pinadø lyst på fleire sjøl, det e liksom ikke nok me de to æ har hehe!!!
Farmor sir æ formerer ikke verden med bare to barn, så da må æ vel bare høre etter ho.
Det e kommen nye til men noen går jo fra å :-(
Mista mormor mi i desember som ikke va like koselig, men men slik er no livet en gang. Så no har æ kun en besteforeldre igjen og det er farmor, det er kanskje ett tegn på at man blir eldre sjøl og uansett om man ikke vil tru det sjøl hehe.
Men æ e no gla før att mormor klarte no å få 4 oldebarn, så ho hadde nok mange gleder ho å igjennom mange år. Farmor har no fått 8 oldebarn så vi e produktiv det skal være sikkert hehe!!
Skal legge ut litt vinterbilda og etterpå, her e no bilda av oss ihvertfall :-)

Ingen kommentarer: